sadaya Kategori

Warta & Blog

Bumi> Warta & Blog

MOTO Spark M5

Waktos: 2022-10-24 Hit: 127

Seueur produsén gear palsu domestik ngadukung konsép quenching gratis, pikeun nyederhanakeun prosésna, ngagampangkeun operasi, sareng ngirangan biaya. Ngembangkeun téknologi quenching paksa tekanan sareng alat ogé parantos kapangaruhan pisan. Hanjakal, hese ngadalikeun distorsi tina gears kalawan struktur husus kawas bevel gears ku quenching bébas. Mangtaun-taun, distorsi gear bevel parantos ngaganggu industri alat tempa nagara kuring. Kanyataanna, dina produksi perlakuan panas, pikeun distorsi bending of workpieces kayaning drills pulas leutik tur rod ramping, dulur ngakuan pamakéan straightening tekanan pikeun ngahontal produksi masal stabil; sarta pikeun manufaktur gear témbok ipis jeung témbok badag dina gears palsu. Pikeun bagian-bagian sapertos disc bevel gears sareng auto synchronizer gear sleeves, pamakean pencét quenching ogé tiasa ngaleungitkeun atanapi ngirangan pangaruh sababaraha faktor distorsi poténsial anu aya dina prosés produksi sareng prosés perlakuan panas dina tekanan anu kuat. Harga anu dibayar pikeun quenching gratis langkung handap. Ku alatan éta, pencét quenching kapaksa kudu prosés penting jeung indispensable.

 


kategori panas